| SL| DE| EN| FR|
Logotip Atrium

OPREMA
POSLOVNIH
PROSTOROV

Naše rešitve za opremo poslovnih prostorov
so načrtovane in izdelane po meri,
zato se lahko popolnoma prilagodijo vašim potrebam in okusu.


CELOVITA OPREMA POSLOVNIH PROSTOROV

Vaše poslovne prostore opremimo v celoti, lahko pa le posamezen prostor. Svetujemo vam na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj in upoštevamo vaše želje. Ideje in materiale popolnoma prilagajamo vašim storitvam.

Lastno projektiranje
PROFESIONALEN NAČIN DELA

V podjetju Atrium na 1. mesto postavljamo naročnika, ki se mu popolnoma prilagodimo in uresničimo vse njegove želje. To nam uspeva z visokotehnološko opremljeno proizvodnjo in računalniško vodenimi stroji, ki zagotavljajo hitro, natančno in individualno izvajanje projekta. Naša ključna prednost je visoko usposobljen tim sodelavcev, ki za vas skrbijo od ideje do končnih risb in ne nazadnje do montaže.

RESEN IN ZANESLJIV PARTNER

Imamo dolgoletne izkušnje z opremljanjem poslovnih prostorov ne glede na dejavnosti. Opremili smo številne hotele, zdravilišča, laboratorije, bolnišnice, ambulante, pisarne in druge poslovne objekte, v večini primerov po meri in na ključ. Svojo individualnost pa dokazujemo tudi z opremljanjem domov zasebnih kupcev. Naši kupci prihajajo iz držav EU, veliko jih je postalo stalnih, kar je velik pokazatelj našega profesionalnega dela.

ZAUPAJO NAM
Sava hoteli
Marof
Optika arena
Interior design
Schon klinik
Alfred
Brandlhof
Hplus
Kinder
Koning albert
Nidum
Roto
Varis