| SL| DE| EN| FR|
Logotip Atrium

POHIŠTVO ZA
FARMACIJO

Skrbno izbrani in trpežni materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Poskrbimo, uredimo, organiziramo montažo.

Izjemno hitri dobavni roki.

Dobava individualnega ali serijskega pohištva visoke kvalitete.

80% pohištva  dostavimo v zmontirani končni obliki.

ZELO ODPORNI MATERIALI

Zdravstvo in farmacija sta področji posebne občutljivosti. Zagotavljanje higiene in občutka čistoče pomenita stalno obremenitev z močnimi čistili in vsakodnevno visoko obremenjenost. Zagotavljanje popolne sterilnosti, ki je nujna v vseh laboratorijih, zahteva nenehno čiščenje z močnimi čistilnimi sredstvi in razkužili. Prav tako delovne površine pogosto prihajajo v stik z različnimi kemikalijami, ki se uporabljajo v laboratorijih. Zato je pomembno, da so uporabljeni materiali in kakovost izdelave temu primerni.

LASTNO PROJEKTIRANJE

Vedno popolnoma upoštevamo naročnikove zahteve in smo usposobljeni za delo z najzahtevnejšimi materiali, ki jih zahteva stroka. Opremljamo tako bolniške sobe, javne dele bolnišnic, laboratorije, lekarne in proizvodne prostore farmacevtske industrije.

SPOŠTOVANJE DOGOVORJENIH
ROKOV IZVEDBE

V poslovnem sodelovanju so roki na prvem mestu. Roke določimo ob podpisu pogodbe in se jih 100-odstotno držimo.

VZDRŽLJIVI MATERIALI

Varnost je ena ključnih zahtev sodobnega življenja. Ogenj, voda in abrazivne snovi predstavljajo največje tveganje v farmacevtskih in zdravstvenih ustanovah. Naša oprema je zaradi tega zasnovana za visoko stopnjo ognjeodpornosti in vzdržljivosti na močna dezinfekcijska čistila. K temu nas zavezujejo tudi sprejeti standardi kakovosti.

VISOKOTEHNOLOŠKO OPREMLJENA PROIZVODNJA

Naša proizvodnja je opremljena z najnovejšimi stroji CNC, optimalne procese pa zagotavljamo na podlagi standardov ISO.

Vsak element pohištva, ki ga izdelamo in dostavimo, ima točno določeno oznako za končno lokacijo. Sledljivost je pomembna – še posebej v večjih farmacevtskih in zdravstvenih ustanovah.

ZNANJE ZA OBDELOVANJE POSEBNIH MATERIALOV

Naši delavci so mojstri v rokovanju s posebnimi materiali, kot sta kerrock in corian. Posebne spretnosti pa zahtevajo tudi vodoodporni, vlagoodporni, ognjevarni in antibakterijski materiali, ki našim strokovnjakom ne predstavljajo nobenih težav.

CERTIFIKATI

Stalno učenje in desetletja poslovne prakse ter izkušenj pri izdelavi pohištva zagotavljajo visoko končno kakovost naših izdelkov in storitev. Našo zavezo kakovosti potrjujejo pridobljeni certifikati.

ZAUPAJO NAM
Sava hoteli
Marof
Optika arena
Interior design
Schon klinik
Alfred
Brandlhof
Hplus
Kinder
Koning albert
Nidum
Roto
Varis