| SL| DE| EN| FR|
Logotip Atrium

Kuhinje
in jedilnice

Garderobne
omare

CELOVITA OPREMA
VAŠEGA DOMA

Od ideje do izvedbe na enem mestu. Skrbno načrtovano, kakovostno izdelano v dogovorjenem roku.

Dom vam celovito opremimo brez stresa in izgube časa.

Visokokvalitetno in
 trajno pohištvo!

Dan in uro montaže določimo že ob naročilu in se tega 100 % držimo!

Odlikuje nas vrhunsko projektiranje s katerim znamo zagotoviti najboljše rešitve za vaš dom!

Za vas in vaš dom

Pri nas dobite vse, vodimo vas od ideje do izvedbe. Skupaj načrtujemo, pohištvo izdelamo kakovostno in se držimo rokov. Naši svetovalci vam bodo izdelali tudi 3D vizuale, da vam bo lažje pravočasno ugotoviti – da je to, tisto pravo. Ko pohištvo izdelamo, ga v dogovorjenem roku tudi dostavimo in zmontiramo. Ponovno nas boste poiskali, vendar ne, da bi uveljavljali garancijo ali želeli popravke, temveč zato, ker vam bo vaše novo pohištvo tako všeč, da ga boste hoteli še drugod.

In, tako kot se številne zgodbe končajo z »In živela sta dolgo in srečno«, se zaključi tudi naša zgodba: z našim pohištvom boste živeli srečno in dolgo, k nam pa se boste vračali po še več.

LASTNO SVETOVANJE
IN PROJEKTIRANJE

Naš oddelek, ki skrbi za svetovanje in projektiranje, upošteva prostor, vaše želje in potrebe. Pri projektiranju je najpomembnejše, da izberemo postavitev, ki ustreza vašim željam in tudi samemu prostoru. Skupaj z vami izdelamo 3D - vizual in vam predstavimo nov opremljen prostor, kakršnega ste si želeli.

SPOŠTOVANJE DOGOVORJENIH
ROKOV IZVEDBE

Roke določimo ob podpisu pogodbe in
se jih 100 odstotno držimo.

ZANESLJIVOST IN KAKOVOST IZDELKOV

Z dolgoletnimi izkušnjami in izbiro najkakovostnejših vgrajenih materialov zagotavljamo dolgoletno obstojnost vašega pohištva.

VISOKOTEHNOLOŠKO OPREMLJENA PROIZVODNJA

Naša proizvodnja je opremljena z najnovejšimi stroji CNC, optimalne procese pa zagotavljamo na podlagi standardov ISO.

ZNANJE ZA OBDELOVANJE POSEBNIH MATERIALOV

Naši delavci so mojstri v rokovanju s posebnimi materiali, kot sta kerrock in corian. Posebne spretnosti pa zahtevajo tudi vodoodporni, vlagoodporni, ognjevarni in antibakterijski materiali, ki našim strokovnjakom ne predstavljajo nobenih težav.

CERTIFIKATI

Stalno učenje in desetletja poslovne prakse ter izkušenj pri izdelavi pohištva zagotavljajo visoko končno kakovost naših izdelkov in storitev. Našo zavezo o kakovosti potrjujejo pridobljeni certifikati.

ZAUPAJO NAM
Sava hoteli
Marof
Optika arena
Interior design
Schon klinik
Alfred
Brandlhof
Hplus
Kinder
Koning albert
Nidum
Roto
Varis